Русская версия Slovenščina English

AIRCRAFT Gallery vernisáž výstav dňa 12.10.2017

Týmto si Vás dovoľujeme srdečne pozvať na slávnostné otvorenie výstavy „INSIGHTS“ a „SIMPLY ROSA SERRA“. Organizátori výstavy: Európske centrum výtvarných umení, Európsky fond slovanskej písomnosti a kultúry, a Európska akadémia pre bezpečnosť a konflikty.

 

„INSIGHTS“ personálna výstava ruskej maliarky Tatiana Vavrzhina. Obrazy sú realizované v sofistikovanom štýle realistickej tradície. Rôznorodosť a spleť farieb, teatrálnosť a expresívnosť pri odhaľovaní témy, tvorivá disciplína a uvoľnenosť - to sú znaky tvorby ruskej umelkyne, ktoré prinášajú radosť a povznesenie

 

„SIMPLY ROSA SERRA“ personálna výstava španielskej sochárky Rosa Serra pozostáva z 68 sôch z celoživotnej personálnej zbierky. Obdivovať môžete lakované hliníkové diela v rôznych farbách, ktoré boli vyrobené špeciálne pre účely tejto výstavy, ako aj diela z bronzu s povrchovou úpravou patina, alebo veľké diela z polyesteru.


Otvorenie sa uskutoční dňa 12.10.2017 o 17:30

v budove administratívneho centra AIRCRAFT 

Ivánska cesta 30/B, Bratislava

 

Kontakt:                                                                                                                         R.S.V.P.

Tlačový odbor Európskeho Centra

Výtvarných Umení

tel.: +421 23255 3146

mail: art@vankb.eu

www.aircraftgallery.eu