Русская версия Slovenščina English

Výstava kníh „Svet modernej ukrajinskej literatúry“

20. marca 2023 v Ukrajinskom fonde slovanskej literatúry a kultúry a v Európskom fonde slovanskej pisomnosti a kultúry otvorili výstavu kníh na tému: „Svet modernej ukrajinskej literatúry“
Najlepší skutočný život krajiny predstavuje moderná ukrajinská literatúra, ktorá je jednou z najjasnejších a najzaujímavejších.
Naša knižná výstava „Svet modernej ukrajinskej literatúry“ vám pomôže lepšie sa zorientovať v aktuálnych trendoch v ukrajinskej literatúre, spoznať najvýraznejších i menej známych autorov, ktorá predstavuje najvýraznejšie trendy a trendy modernej ukrajinskej literatúry.
Diela prezentované na výstave sú dnes známe každému, kto sa zaujíma o modernú ukrajinskú literatúru, L. Kostenko, M. Matios, G. Pahutyak, A. Zabuzhko, I. Rozdobudko, I. Karpa, V. Shklyar, Y. Vinničua , V. Kozheliank, Yu.Andrukhovych, L. Deresha, I. Rozdobudko, Galina Loginova, Marina Sokolyak, Tanya Malyarchuk, Galina Tkachuk a ďalší. Ich diela sú odlišné zápletkami, žánrami a hĺbkou odhalenia životných konfliktov.
Milí priatelia, pozývame vás do knižnice Ukrajinského fondu slovanskej literatúry a kultúry, aby ste si prezreli stránky kníh ukrajinských spisovateľov.
Čaká na vás knižná výstava „Svet modernej ukrajinskej literatúry“!
Otváracie hodiny knižnice: Po-Pia. – 10:00 – 15:00
Knižnica sa nachádza na adrese: Ivanská cesta 30/B Business center AIRCRAFT

Môžete sa tu prihlásiť aj na kurzy ruštiny, slovenčiny a angličtiny.
Pomoc a registrácia na telefóne: +421 908 062 154
Email: ukrmovakalynova@gmail.com
Facebook/Instagram: ukrmovakalynova