Русская версия Slovenščina English

Výstava detských beletristických kníh v ukrajinskom jazyku „Beletria pre deti: jednoduchý spôsob, ako vychovať génia“

Dňa 27. mája 2022 sa v Európskom fonde slovanskej písomnosti a kultúru a v Fonde ukrajinskej písomnosti a kultúru, v ukrajinskej učebni v Bratislave uskutočnila výstava detských kníh, ako aj otvorená lekcia „Beletria pre deti: ľahká spôsob, ako vychovať génia“. Ak chcete vychovať inteligentné dieťa, stačí ukázať deťom mnohostranný a farebný svet fikcie, ako aj vštepiť lásku k čítaniu. Láska k čítaniu rozšíri obzory dieťaťa, rozvinie jeho predstavivosť a pomôže určiť jeho životné ciele.

Na výstave boli knihy o beletrii pre deti v ukrajinčine z Knižničného fondu ukrajinskej písomnosti a kultúry a Európskeho fondu slovanskej písomnosti a kultúry, ako aj knihy, ktoré fondu venovala ukrajinská občianka Alena Lutaeva. Európsky fond slovanskej písomnosti a kultúru a Fond ukrajinskej písomnosti a kultúru sú Alene Lutaevovej veľmi vďačné za taký úžasný darček pre deti.

V júni 2022 sa očakáva nový príchod beletristických kníh v ukrajinčine z Kyjeva. Nadácia zadala veľkú objednávku v kníhkupectve Yakaboo na doplnenie knižnice, aby potešila deti a návštevníkov.

Otváracie hodiny knižnice:
Pondelok - piatok - 08:00 - 15:00 (večer - po dohode).
Sobota, nedeľa sú dni voľna.
Knižnica sa nachádza na adrese: Ivánska cesta 30/B Business center AIRCRAFT
Tel.: +421 908 062 154
Email: ukrmovakalynova@gmail.com
Facebook/Instagram: ukrmovakalynova

Vitajte v knižnici Európskeho fondu slovanskej písomnosti a kultúru a v Fonde ukrajinskej písomnosti a kultúru, kde vládne svet rozprávok, dobrodružstiev, fantázie a nových vedomostí!