Русская версия Slovenščina English

Slovanský horoskop na rok 2023 - čo nám prinesie kôň Fireman

Aký bude rok 2023 podľa slovanského kalendára a ako spoznať svoje totemové zviera - ďalej v materiáli.
Za čias Kyjevskej Rusi robili naši predkovia ročenku – cyklus 16 rokov. Rok sa podľa slovanského kalendára nezačne 1. marca, ale 22. marca 2023. Zlatorožca Tura vystrieda Ohnivý kôň. Totemové zviera je charakterizované ako silné, nezávislé a milujúce slobodu. Budúci rok sa bude niesť v znamení kreativity, inšpirácie a rodiny.
Rok 2023 bude veľmi úspešný pre podnikavých ľudí, ktorí sú pripravení vynaložiť úsilie na dosiahnutie svojich cieľov. Rok koňa je skvelým obdobím na zmenu vášho života.
Rok hasičského koňa bude úspešný pre tých, ktorí sú pripravení niečo zmeniť vo svojom obvyklom živote. Totemové zviera našich predkov však možno nazvať aj rozporuplným. Roky pod jeho záštitou zvyčajne prechádzajú bez globálnych zmien, preto je pravdepodobnejšie, že rok 2023 bude stabilný a pokojný.
 
Hasičský kôň 2023 - charakteristika

Slovanský kôň má také vlastnosti ako: odvaha, vernosť, pracovitosť, vytrvalosť a oddanosť. Ľudia, ktorí mali to šťastie, že sa narodili v roku hasičského koňa, sú príkladní rodinní muži, zdržanliví a romantickí partneri. Zástupcovia znamenia sa často stávajú vodcami a vedia viesť ľudí.
Rok pod záštitou Koňa je ideálnym obdobím na vytvorenie rodiny, podnikov a kariérneho rastu. Tento symbol dopĺňa obdobie 16-ročného slovanského cyklu, takže komora je skvelá na zhrnutie.
Autor: Shapar Anastasia

https://afisha.bigmir.net/dosug/6931593-slavyanskij-goroskop-na-2023-god-chto-prineset-nam-ognegrivyj-kon